Despre noi

Istartlog asigura servicii de depozitare de cea mai buna calitate si performanta, fiind o companie tanara in continua dezvoltare.

Workers In Warehouse Preparing Goods For Dispatch

Asociatii au o experiență de peste 14 ani în domeniul serviciilor de transport și expediții terestre, maritime si aeriene.

 

Astfel, pentru a satisface nevoile de acordare a unor servicii complete de la import pana la distributie, Istartlog a aparut ca o consecinta fireasca pentru a eficientiza dar, mai ales, pentru a reduce simtitor costurile de transport si depozitare pentru partenerii sai.

 

Oferim solutii personalizate tuturor partenerilor nostri, de la simpla coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare, realizate prin sisteme performante.

 

Daca ai un palet cu marfa sau fie vrei sa depozitezi o cantitate mare, Istartlog detine o platforma logistica de ultima generatie, destinata depozitarii si managementului de depozit pentru orice tipuri de marfuri generale.

 

Suntem situati intr-o locatie din Bucuresti conectata la caile de acces spre autostrazi si principalele drumuri europene si va punem la dispozitie un depozit nou, cu o capacitate de 1500 de paleti tip euro.

 

Oferim solutii de depozitare pe termen scurt sau lung.

Intr-un mediu profesionist: depozitul este dotat cu rafturi de 9 metri si solutii de stivuire cu echipamente moderne de ridicat, sistem de alarma si detectare incendiu, supraveghere video, personal pentru manipulare si gestiune, control acces. Oferim servicii de preluare, paletizare, sortare, etichetare si, de asemenea, transferul mafurilor de la / si catre client.

 

Igiena, siguranta, termenul flexibil, personalul specializat, utilajele si dotarile tehnice superioare, tin in permanenta depozitul nostru functional la capacitate de 100 %.

Forklift in Warehouse

De ce Istartlog?

Depozitare marfuri generale0%
Livrare next-day la destinatar a oricarei comenzi primite pana la ora 150%
Economisire resurse financiare prin reducerea costurilor logistice0%
Rapoarte complete (intrari, iesiri, numar paleti depozitati, stocuri)0%
Track & trace pentru toate expeditiile0%

Seriozitate si promptitudine

Istartlog – expertii din domeniul logistic

Oferim solutii personalizate tuturor partenerilor nostri, de la simpla coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare, realizate prin sisteme performante.

Citeste mai mult
59a7e622a0f7c_o
Eficienta si profesionalism

Rapoarte complete pentru afacerea ta

Istartlog ofera rapoarte de mare acuratete. Intrari, iesiri, numar de paleti depozitati, stocuri, totul la un apel distanta. Contacteaza specialistii nostri si vezi cum poti obtine un plan personalizat nevoilor tale.

Citeste mai mult
Coworkers working in warehouse.
Alege sa economisesti cu Istartlog

Ne preocupa situatia partenerilor nostri

Beneficiind de parteneriate cu experti din domeniul serviciilor de transport marfuri, Istartlog le ofera clientilor facilitatea de a-si economisi resursele financiare, prin reducerea costurilor logistice.

Citeste mai mult
a

Suna chiar acum si rezerva spatiu pentru afacerea ta!