Date Tehnice

Descopera compania noastra

Specificatii tehnice ale spatiului de depozitare:

  • Podele ridicate pentru platforme hidraulice;
  • Detector de fum;
  • Sistem sprinkler;
  • Pereti rezistenti la foc in intervalul a 3 ore;
  • Sisteme de incarcare;
  • Sistem de canalizare;
  • Centrala;
  • Sistem drenaj de scurgere;
  • Parcare interna;
  • Monitorizare video 24/24h;
  • Aprovizionare cu apa industriala;
  • Securitate;
  • Incalzire;
  • Numar usi – 4 usi;
Contacteaza-ne acum

1. Receptia marfurilor

Procesul de receptie implica urmatoarele operatiuni:

  • Planificarea receptiei si fotografie
  • Vizualizarea comenzii introdusa de operator (client)
  • Verificare comanda introdusa de operator, cu documente de transport/packing list
  • Solicitare de informatii suplimentarfa, daca e cazul.
  • Validare comanda in vederea receptiei marfii
  • Stabilire plan descarcare/receptie marfa.
    • Numar bucati pentru sortare
    • Numar bucati pentru etichetare
    • Traducerea/listarea etichetelor
    • Alte operatiuni, daca e cazul

Descarcare marfuri din container/camion (lot de marfa)

  • Aranjare marfa pe palet in functie de cod produs/ dimensiune colet
  • Manipulare palet/mijloc de transport- zona de receptie
  • Receptie marfa- scanare cutie (la nivel de cutie)
  • Etichetarea paletelor- etichete de receptive.
  • Validare documente de receptive-incheiere proces de reptie- liber pentru urmatoarea operatiune (intocmire raport operatiune: formulare raport operatiune).

Transport paleti la raft cu stivuitoarele

Utilajele folosite vor fi:

  • stivuitoarele- care vor prelua marfa de la punctul de receptive si le vor distrbui pe rafturile din depozit.
  • Transpaletul electric
  • Masina de infoliat paleti
  • Scannere pentru coduri de bare
  • Masa de numarare si sortare.

Pregatirea coletelor pentru distributie

  • Pregatirea coletelor conform comenzii clientului
  • Stabilirea si contractarea transportatorului cel mai fiabil necesitatilor clientului
  • Transportul efectiv la punctele de desfacere a clientului (la magazine)